stock-1863880_1280

Bonava

LIisa ja Amanda, tummahiuksinen nainen pitää kättään punahiuksisen naisen olkapäällä ja molemmat hymyileövt

Automatisoitu maksuliikenne säästää

Bonavan aikaa


Bonava on Pohjois-Euroopan johtava asuntorakennuttaja, joka luo koteja ja naapurustoja. Yhtiö toimii kahdeksassa maassa 2100 asumisen ammattilaisen voimin. Analyste on auttanut jatkuvasti liiketoimintaansa kasvattavaa Bonavaa automatisoimaan taloushallintoa, mikä säästää työaikaa ja sitä kautta tietysti näkyy myös kustannussäästöinä.

Bonavan toiminta on alkanut jo 1930-luvulla. Tällä hetkellä koko konserni rakentaa vuosittain yli 10 000 asuntoa. Asuntojen hinnoittelussa Bonavalle on tärkeää se, että asukkailla on oikeasti varaa hankkia niitä.

– Vaikka asuntojen hintoja halutaan saada halvemmaksi, ei se kuitenkaan tarkoita sitä, että tinkisimme laadusta, painottaa Bonavalla reskontranhoitajana työskentelevä Amanda Kujo.

Käyttäjäystävällinen käyttöönottoprojekti

Bonavan talouspäällikkö Liisa Viima on aikaisemmissa työpaikoissaan käyttänyt Analysten ratkaisuja ensimmäisen kerran jo vuonna 1992. Jatkuvan kehityksen ja nykypäivän huipputekniikan myötä Analysten tuotteet ovat kehittyneet ja nyt asiakkaat saavat nauttia niiden hyödyistä, kuten esimerkiksi maksuliikenteen automaation lisääntymisestä. Vuonna 2018 Bonava otti käyttöön Analysten Banking SaaS-pilvipalvelun, joka on yritysten maksuliikenteen automatisointiin suunniteltu monipankkiohjelmisto.

– Käyttöönottoprosessi oli todella käyttäjäystävällinen. Saamme ohjelmistosta kirjaukset, pystymme lähettämään maksut, ottamaan viitteet sisään ja imaisemaan ne suoraan toiminnanohjausjärjestelmään. Se on todella nastaa. Pääsimme aika ison harppauksen eteenpäin, Liisa iloitsee.

– Volyymit ja sitä myötä esimerkiksi tositteiden määrät kasvavat koko ajan. On tärkeää, että meillä on hyvät työkalut, Liisa painottaa.

Jopa viidesosa ajasta vapautuu automaation myötä

Analysten ja Banking SaaS-pilvipalvelun ansiosta aikaa on säästynyt huomattavasti. Yrityksen maksuliikenteen automatisointi on vapauttanut jopa viidesosan Amandan työajasta, kun osa rutiinitöistä hoituu automaattisesti.

– Ennen tiliöimme kaikki pankkitilitositteemme manuaalisesti. Ne tulostettiin ja vein ne sen jälkeen kirjanpitoon käsin. Se oli ihan kamalaa, Amanda naurahtaa.

– Analyste taas on todella helppokäyttöinen ja intuitiivinen ohjelma. Sitä on todella helppo käyttää, eikä pitkiä koulutuksia tarvita, Amanda toteaa.“Voimme sydämestämme suositella Analysten ohjelmistoa ja palveluita”


Liisa kokee, että Analysten ohjelmistot tarjoavat todellakin vastinetta niihin käytetylle rahalle. Jos haluaa laskea työajan säästön ja muut Analysten tuomat hyödyt yhteen, on tulos ehdottomasti plussan puolella.

– Voimme sydämestämme suositella Analysten ohjelmistoa ja palveluita. Tuote on ihan fantastinen, Liisa painottaa.

 Mikäli haluat kuulla lisää palveluistamme, ota yhteyttä alla olevan painikkeen kautta!

 Ota yhteyttä!