act-sample-bg14_small

Analyste Payment Automation Gateway Connectivity

Pankit

Handelsbanken Global Gateway with Host-to-Host:

Kuvaus: Handelsbanken toimii useilla merkittävillä maantieteellisillä talousalueilla, tarjoamalla rahoitusalan palveluita kotimarkkinamme asiakkaille. Yhtenä maailman vahvimmista pankeista olemme luontainen kumppani suurille konserneille ja rahoitusalan laitoksille.

Handelsbanken Global Gateway Host-to-Host -yhteydellä on keskitetty yhteyspiste kaikille maksuille ja raportoinnille. ISO 20022:n kaltaisia standardisoituja kansainvälisiä sanomia käytettäessä kaikenlaiset maksut — maasta tai valuutasta riippumatta — voidaan lähettää käsiteltäväksi yhdessä tiedostossa keskitetyn yhteyspisteen kautta.  Ottamalla yhteyttä Handelsbankeniin voit tiedustella lisää globaaleista tiedostopalveluistamme.

Lisätietoja Handelsbanken Global Gatewaysta löydät osoitteesta: https://www.handelsbanken.se/en/corporate/accounts-payments/file-services/file-formats

Ota yhteyttä Handelsbankeniin tai Analysteen tarkistaaksesi viimeisimmän maakattavuuden sekä tekniset tiedot koskien tiedostonvaihtoa ja pankin Gateway-ratkaisun tiedostomuotoja.

SEB:n Global Corporate Access (GCA):

Kuvaus: Global Corporate Access (GCA) on turvallinen Host-to-Host-verkkokanava, joka mahdollistaa maksujen raportointiin ja kokoamiseen liittyvien asiakkaan taloudellisten ydinprosessien täydellisen automatisoinnin. Avainetuja ovat: keskitetty yhteyspiste ERP-järjestelmän integrointi, joka pohjautuu globaaleihin standardeihin ja suojattuihin teknologioihin, markkinoiden johtava ISO20022-tuki sekä globaali maantieteellinen kattavuus. GCA on tarkoitettu kaikille hankalien manuaalisesti käsiteltävien transaktiomäärien yrityksille, jotka ovat tyypillisesti suuria ja keskikokoisia yrityksiä. Sitä voivat myös käyttää tilitoimistot, maksupalveluntarjoajat (PSP) sekä ERP-järjestelmiä ja pankin integrointia pilvessä tarjoavat palveluntarjoajat.

Maakattavuus:  FI, SE, DK, NO, DE, UK, PL, EE, LV, LT, US, SG, HK, CH, RU

Lisätietoja SEB:n Global Corporate Accessistä löydät osoitteesta:
http://webapp.sebgroup.com/mb/mblib.nsf/a-w/639A811E943F7D06C12577CA004E6483/$FILE/GCA_product_sheet.pdf

Ota yhteyttä SEB:iin tai Analysteen tarkistaaksesi viimeisimmän maakattavuuden sekä tekniset tiedot koskien tiedostonvaihtoa ja pankin Gateway-ratkaisun tiedostomuotoja.

Danske Bank Global Gateway:

Kuvaus: Danske Bank tarjoaa verkkopalvelustandardiin pohjautuvan konserninlaajuisen viestintä- ja turvallisuusratkaisun, joka mahdollistaa Global Gateway -ratkaisun. Automaattiset integrointiratkaisut mahdollistavat suoran käsittelyn, joka tekee pankkiin liittyvistä prosesseista yksinkertaisempia, automatisoituja, tehokkaita, turvallisia, standardisoituja ja kustannustehokkaita. Automatisoitu kanava on oleellinen monestakin syystä, se esimerkiksi mahdollistaa tiedostonsiirtoprosessin parantamisen, jonka avulla siitä tehdään turvallisempi ja vältytään manuaaliselta käsittelyltä.

Maakattavuus: FI, SE, DK, NO, DE, UK, PL, IR

Lisätietoja Danske Bank Global Gatewaystä löydät osoitteesta:

https://www.danskebank.com/en-uk/ci/Products-Services/Transaction-Services/Online-Services/Integration-Services/ChannelsAndSecurity/Pages/Danske-Bank-Web-Services.aspx

Ota yhteyttä Danske Bankiin tai Analysteen varmistaaksesi viimeisimmän maakattavuuden sekä tekniset tiedot koskien tiedostonvaihtoa ja pankin Gateway-ratkaisun tiedostomuotoja.

Nordea Corporate eGateway

Kuvaus: Corporate eGateway on Nordean tiedostopohjainen massamaksupalvelu, joka tarjoaa keskitetyn yhteyspisteen massamaksuja ja keräämistä varten Pohjoismaissa, Saksassa, Venäjällä, Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja Yhdysvalloissa. Palvelu tarjoaa yhdenmukaisen tiedostoliittymän, joka kattaa kaikki oleelliset kotimaiset ja rajat ylittävät maksutyypit, mukaan lukien suoraveloitukset Pohjoismaissa. Ruotsissa palvelu mahdollistaa PlusGiro- ja Bankgiro-maksujen käsittelyn yhdessä tiedostossa.

Maakattavuus:  FI, SE, DK, NO, DE, UK, US, CA, RU

Lisätietoja Nordea Corporate eGatewaystä löydät osoitteesta:
https://www.nordea.com/en/our-services/cashmanagement/oursolutions/egateway/

Ota yhteyttä Nordeaan tai Analysteen varmistaaksesi viimeisimmän maakattavuuden sekä tekniset tiedot koskien tiedostonvaihtoa ja pankin Gateway-ratkaisun tiedostomuotoja.

Swedbank Gateway:

Kuvaus: Swedbank Gateway on viestintäkanava, jossa yrityksesi ja Swedbankin tietojärjestelmät yhdistyvät. Toisin kuin yritysverkkopankissa, kanava ei sisällä pankkiohjelmaa loppukäyttäjälle, vaan se on tarkoitettu käytettäväksi suoraan yrityksen ohjelmistossa. Samoja viestimuotoja käyttämällä yrityksesi tilejä voidaan hallinnoida samanaikaisesti kaikissa Swedbank Groupin baltialaisissa pankeissa.

Maakatttavuus:  EE, LV, LT

Lisätietoja Swedbank Gatewaystä löydät osoitteesta:
https://www.swedbank.ee/business/d2d/ebanking/gateway?language=ENG

Ota yhteyttä Swedbankiin tai Analysteen varmistaaksesi viimeisimmän maakattavuuden sekä tekniset tiedot koskien tiedostonvaihtoa ja pankin Gateway-ratkaisun tiedostomuotoja.

Citi Group´s  CitiConnect API

Citi Groupin CitiConnect API -palvelu Analyste Banking SaaS -palvelun kautta.

Kuvaus: CitiConnect-pankkiyhteys tarjoaa mahdollisuuden keskittää Citibankin tilien maksu- ja tiliraportointipalvelut yhteen Citi-palveluun lähes 100 eri maassa ympäri maailmaa, mukaan lukien useimmat Euroopan maat, Kiina, Intia, Yhdysvallat ja Kanada. Ota yhteyttä Analysteen saadaksesi tarkempaa maakohtaista tietoa.

Analyste Banking SaaS tukee seuraavia CitiConnect-palvelumateriaaleja: pain.001 (reskontramaksut), pain.002 (maksupalaute), Camt.053 (tiliotteet), Camt.052 (saldot) ja SWIFT-tiliotteet.

Lisätietoja CitiConnect API -palvelusta löydät osoitteesta:
https://www.citibank.com/tts/solutions/channel-services/citiconnect/

Ole hyvä ja ota yhteyttä Citibankiin tai Analysteen varmistaaksesi viimeisimmän maakattavuuden sekä tekniset tiedot koskien tiedostonvaihtoa ja pankin Gateway-ratkaisun tiedostomuotoja.

Analyste Gateway connectivity monikansallisiin pankkeihin

Yksi yhteys yhteen pankkiin

  • Kattaa kaikki maat, jossa pankilla on liiketoimintaa
  • Sisäiset maksut kuten kotimaan maksut. Paikalliset maksut tuettuja.
  • Maksut, tiliraportointi, maksupalautteet ja saapuva maksut ISO 20022               XML- ja SWIFT-standardien mukaisesti
Gateway_FI

Hyödyt

  • Laaja maantieteellinen kattavuus yhden pankin kautta
  • Pankkien hinnoittelu tukee laajaa maantieteellistä käyttöä
  • Helppo ottaa käyttöön ERP-järjestelmissä, jotka tukevat pankin palvelukuvauksia
  • Mahdollistaa keskitetyn ratkaisun jaetuille palvelukeskuksille monikansallisten pankkien ja yritysten kassanhallintatarpeisii 

Haitat

  • Rajoitettu maantieteellinen kattavuus joidenkin pankkien kohdalla
  • Kohdemmaassa tiettyjä palveluita saattavat koskea pankkirajoitukset