Arvoisa Analyste Maksuliikenne -sovellusta käyttävä asiakkaamme

Osuuspankki ja Danske Bank muuttavat web services -tietoliikenneyhteyksiensä asetuksia. Muutokset tapahtuvat Osuuspankin osalta 31.8.2020 ja Danske Bank tulee poistamaan vanhan TLS-tuen myöhemmin ilmoitettuna ajankohtana. Tarvittaessa lisätietoja on saatavissa myös kyseisistä pankeista. Mikäli Maksuliikenne-sovellus on teillä käytössä ja käytätte sitä yhteyksiin Danske Bankiin ja Osuuspankkiin, tulee teidän tehdä Maksuliikenne-sovellukseen näitä pankkeja koskeva muutos. Jos muutosta ei tehdä, yhteys näihin pankkeihin lakkaa toimimasta siinä vaiheessa, kun pankki suorittaa muutoksensa.

Huomautus: Käytössänne oleva Maksuliikenne-sovellus on vielä nimellä Basware Maksuliikenne, sillä Basware Oyj myi maksuliikenne-liiketoiminnan Analyste Oy.lle vuonna 2018 ja tämän johdosta Maksuliikenne-sovelluksissa esiintyy vielä aikaisempi Basware-nimi. Muutostarve koskee Maksuliikenne-ohjelmiston Windows-versiota, joka on tyypillisesti asennettuna asiakkaan omilla tietokoneilla.

Ota yhteys asiakastukeemme saadaksesi toimintaohjeet tarvittavista muutoksista tai saadaksesi vastauksia kysymyksiisi. Pyydämme käyttämään sähköpostiviestien otsikossa tunnistetta TLS.

Pyydämme huomioimaan, että muutostarve ei koske Analysten tarjoamia Banking SaaS- tai Maksuliikenne SaaS -pilvipalveluita.

Ystävällisin terveisin,
Analyste asiakaspalvelu, arkipäivisin klo 8-18
support@analyste.com
Puh. +358 104 195 220