UUTISET

Terveisiä Analysteltä!

 

 

Konsultoinnista:

Hei!

Analysten konsultit ovat kokeneita ammattilaisia. Kokemusvuosia Maksuliikenne-maailmasta on kertynyt yhteensä jo pitkälti yli 100 vuotta!

Konsultointitiimissämme on sopiva sekoitus vuosien kokemuksesta ja uusista tuulista käyttöönottoprojektien parissa. Osa konsulteistamme aloitti Maksuliikenne-projektien parissa jo ”Analyste 1.0”:n aikaan. Uusia konsultteja on tullut mukaan vuosien mittaan, ja he ovat ottaneet Maksuliikenne/Banking/CashForecast-käyttöönotot haltuun kokeneiden kollegoiden avustuksella. Kokemusta löytyy siis kaikkiin tuotteisiin sekä tilanteisiin.

Konsulttimme osaavat auttaa myös käyttöönottoprojektien ulkopuolisissa tilanteissa, jos tarvitsette esimerkiksi suunnitteluapua maksuliikenne- tai kassasuunnitteluprosessien kehittämiseen. Ei kannata toistaa samaan prosessia vuodesta toiseen, koska maailma maksuliikenneprosessien maailma on muuttunut merkittävästi ajan saatossa. Prosessien läpikäynnillä ja automaation kasvattamisella päivittäinen arki helpottuu merkittävästi, kun Banking tekee työt automaattisemmin.

Ollaan yhteyksissä!

Terveisin 
Analysten konsultit

Helpparista:

Moi!

Myös Analysten helpparista löytyy kokemusta ja osaamista vuosikymmenten edestä! Asiakastyytyväisyys on meillä mukana päivittäisessä tekemisessä olennaisena osana ohjaamassa toimintaamme. Tämä perintö on säilynyt ”Analyste 1.0”:n ajoista lähtien, ja jatkossa tulemme panostamaan asiakastukikokemukseen entistä enemmän. Tulemme esimerkiksi vaihtamaan tukijärjestelmämme kokonaan uuteen ja nykyaikaiseen järjestelmään, jotta asiointi kanssamme suoraviivaistuu ja helpottuu monella tavalla.

Autamme teitä kaikissa Analysten tuotteiden käyttöön liittyvissä asioissa, joten olethan rohkeasti yhteydessä!

Terveisin
Analysten asiakaspalvelu

YLÖS