ANALYSTE OY

Analyste osaa maksuliikenteen

Analyste Oy perustettiin maaliskuussa 2018, kun Basware myi Maksuliikenne ja Finance -liiketoiminnan. Nyt pääsemme jälleen palvelemaan teitä maksuliikenneasioissa itsenäisenä yrityksenä. Analyste 2.0 -aikakausi on alkanut.

Maksuliikenne ja siihen liittyvät ratkaisut ovat Analyste Oy:n ydinliiketoimintaa. Tämä mahdollistaa entistä paremman panostamisen tuotekehitykseen ja asiakaspalveluun. Analysten tuoteperheeseen kuuluvat Analyste Banking ja CashForecast sekä vanhan sukupolven tuotteet Maksuliikenne ja Finance Kassasuunnittelu.

Yhdessä eteenpäin

Toiminta, joka kasvoi ja kehittyi Baswaren aikana, säilyy ennallaan ja jatkuu tuttujen ihmisten toimesta. Nyt voidaan kuitenkin puhua Analyste 2.0 -aikakauden alkamisesta. Katsomme vahvasti eteenpäin.

Haluamme olla entistäkin lähempänä asiakkaidemme jokapäiväistä maksuliikennetoimintaa ja kehittää yhdessä ratkaisujamme ja palveluamme juuri asiakkaiden tarpeita vastaavaksi. Monet arkipäiväiset rutiinit ovat edelleen manuaalisia ja virhealttiita, ja ne syövät aikaa arjen kiireessä.

Tehtävämme on ennakoida myös tulevia muutoksia ja tarjota asiakkaillemme palveluita, jotka mahdollistavat tehokkaan maksuliikenteen hoidon ja kilpailukyvyn säilyttämisen.

Uuden, itsenäisen Analysten toimitusjohtajana toimii Mikko Soirola.

ANALYSTE OSAA MAKSULIIKENTEEN

YLÖS